Vivid -14

I två veckors tid är det Vivid light festival i Sydney. Så igår när vi firade Sam passade vi på att se oss omkring lite. 
Det var sjuukt mkt folk så man kunde knappt röra sig. Sjukt otrevligt om du frågar mig, så vi såg inte så mkt som vi velat. 
Vi får helt enkelt åka ner en vardag igen och se lite mer. byggnader är upplysta, marken du går på skiftar i färg, konst hänger och står överallt fontäner skiftar i alla färger, ja allt! Riktigt fint om man har tid och ork. 
 
Sen en är det även en stor matmarknad med mat från hela världen. Vi såg den när vi gick förbi men då vi åt på restaurangen gick vi aldrig dit. Men som jag sa tidigare att jag lämnade restaurangen hungrig så vi gick mot marknaden som höll på att stänga ner 😢. 
 
imorgon ska jag och nicholas in till stan igen till Apple store och fixa/uppgradera/köpa ny telefon till Nicholas, så förhoppningsvis är matmarknaden öppen på förmiddagen så vi kan äta lite gott. Annars vet jag att det är den vanliga "söndagsmarknaden" och där har de alltid lite gott😊. 
 
ett dansgolv
En byggnad upplyst i cherry blossom
Från restaurangen
Restaurangen med omgivning
Operahuset
...
....
Nicholas fular sig😉. De rosa upplysta bakom Nicholas är tunnelbanan. Den skiftade med färg 
alla färjor är upplysta
city
Moi och Nicholas. Vet inte riktigt vad vi gör här😉
I taket mot tunnelbanan hängde längder av glaskonst. Säkert 100 meter långa, såg coolt ut! 
 
Vill absolut in en kväll igen och se mer. Missar alltid så mkt😊

fridaskarke.blogg.se

Bara en liten dagbok över min vardag

RSS 2.0