Shoal bay

(dessa bilder hamnade ju helt fel😉, ska vara efter de andra i slutet, iaf här är jag ute på bryggan i shoal bay)
 
 
(Stranden vid vårt hus)
 
Tillbaka hemma igen efter en lugn och skön helg i Shoal Bay. 
Älskar det där uppe! Luften, lugnet ,människorna allt! 
Matilda älskar det med. Hon sover alltid så bra och är väldigt sällan ledsen. Inte för att hon är ledsen här på hemmaplan mkt, men det är något särskilt lugn över henne😊. Måste kanske flytta dit😉.
 
På hemvägen var det en stor olycka på vägen. En motorcykel som tappade kontrollen och lastbilen bakom bromsade så hastigt att den veks dubbelt. En annan lastbil körde in i lastbilen följt av 4 personbilar. 
Vi satt i kö ett bra tag men en ska jag märkt på sista tiden är hur känslig jag är! 
Jag hade ALDRIG kunnat berätta om denna olycka om jag inte visste att ingen dog. 4 personer blev förda till sjukhuset, ganska allvarligt skadade men inte livshotade. De uppdaterade oss via radio vilket var skönt! 
 
Men en alltid nu mera när jag hör, ser en olycka, liten som stor, går mitt hjärta i tur! Är det för att jag börjar bli äldre? För att jag är mamma? 
 
Blir även väldigt dålig till mods när jag hör om djur som blir skadade. Oskyldiga små djur! 
 
jag läste på FB för inte allt för länge sedan att i april i år så träder lagen om "förbjud mot sex med djur". What the fuck!?!?? I år? 2014! Jag visste inte ens att det var lagligt att ha sex med djur tills jag läste debatten/inlägget. några aktivister hade tydligen sökt upp några "människor" som har just sex med djur. En av de värre fallen var en kvinna i 40 års åldern som filmade hennes man ha sex med valpar!!! Va fan är det för fel på vissa människor?! Och detta i Sverige! 
 
Bara den lagen nu har gjort att jag tror att April kommer bli en bra månad😊! 
 
Mycket tråkiga saker hag tagit upp nu, men det är tyvärr det som cirkulerat i mitt huvud ikväll. 
 
En väldigt rolig sak är att Matilda blir hela 6 mån imorgon. SEX månader!! Tiden bara flyger iväg! Hon håller sig uppe med hjälp av möbler, hon rullar som aldrig förr, hon har tänder... Känns som igår hon låg i min mage och hade hicka😊. 
 
Jag vet att det nu har gått och blivit en trend att fylla år 2 gånger om året. Varje hel och halv, vilket jag tycker är sjukt!! Dock funderar jag på om kanske inte första 6 månaderna är lite kul ändå? Tänkte kanske bara köpa en liten present, eller en fin ram- ta en bild på henne imorgon som 6mån gammal och ställa den på hennes hylla. 
vill inte göra en för stor sak av det hela, men lite kul är det nog 😊...? Eller är jag bara löjlig😄?
 
nu följer lite bilder från helgen som var. Lägger upp några imorgon med, allt för många!
Påväg till Shoal bay. Älskar denna vy!
 
högt uppe bland molnen
 
Vårt fina Shoal Bay. Detta är vår strand, ca 200 m från vårt hus. Sen 10 min gångväg, åt två olika håll, kommer du till två andra superfina stränder.
 
Byn
Framme. Går ett varv i trädgården för att se hur våra fruktträd mår.
Matilda med sina två små tänder😊
 
 
Fler bilder kommer imorgon. God morgon på er, hoppas ni får en fin dag. Nu, god natt för mig! 😘
 

fridaskarke.blogg.se

Bara en liten dagbok över min vardag

RSS 2.0